Élményprogramok, Csapatépítés

EGY JÓL KIVÁLASZTOTT PROGRAM RENGETEG LEHETŐSÉGET KÍNÁL A SIKERES NAPHOZ.

Kérjen rendezvényéhez csapatépítő élményt!

Egy indoor csapatépítés nagyszerű módja annak, hogy hangsúlyozza egy konferencia mondanivalóját, vagy egy kis színt vigyen egy szervezetfejlesztő tréning eseménysorozatába, de akár egyedülálló rendezvényként is megvalósítható. Minden esetben arra ösztönzi a résztvevőket, hogy munkájuk során hatékonyabban tudjanak együtt dolgozni.
Csapatépítő Partnerünk egész évben magas minőségben biztosítja a csapatépítő lehetőségeket a PLAZAEVENT vendégei számára. Az alábbi válogatásunkban azokat az indoor csapatépítés élményét nyújtó rendezvényeinket soroljuk fel, amelyek megrendezhetőek nálunk.

ITT FELSOROLT TÉMÁINK MÁR SOKSZOR KIPRÓBÁLT, BELTÉREN KIVÁLÓAN ALKALMAZHATÓ CSAPATÉPÍTŐ és ÉLMÉNYSZERZŐ PROGRAMOK: 

CSAPATÉPÍTŐ-KVÍZ

Mint a Tv-ben az élő kvíz-show, ahol egy ÓRIÁS pirosgomb megnyomásával lehet elnyerni a válaszadási lehetőséget. Próbálják ki! Izgalmas és érdekes kérdések a Bulvárról, Filmekről, Zenéről, Történelemről, és a Világról.

A többit bízza hozzáértő Partnerünkre! Ők már több mint 17 éve értenek hozzá.

A 10 MILLIÓS CSAPATJÁTSZMA

Csapóajtók, amik elnyelik a tétet! Bízik a csapata tudásában? Vagy inkább felülírná? Programunk leginkább a tv-ből ismert 50 milliós játszma kvíz műsorához hasonlít, de ez most a csapatmunkáról szól, és a csapatjátékról. Kiemelten ajánljuk azoknak a csoportoknak, akik egy vidám élményprogramot keresnek. 

FELTESZI A CSAPATA ÖSSZES VAGYONÁT EGY TÉTRE?

A többit bízza hozzáértő Partnerünkre! Ők már több mint 17 éve értenek hozzá.

COTTON CLUB:
A GENGSZTEREK KLUBJA

Kötetlen élmény és játékprogram a felhőtlen 20’s évek pazarló életérzésével. Szerencsepróbák, fakultatív játékok, közös csapatépítő élmény a kollegákkal.

Kiprobálná, hogy milyen volt az élet a 20-as évek Amerikájában a szesztilalom idején?

A többit bízza hozzáértő Partnerünkre! Ők már több mint 17 éve értenek hozzá.

KÉPTELEN TUDOMÁNY:
avagy a laboratórium tudósai

Készen áll a meglepetésre? És a félrevezetésre? Mert most a dolgok nem azok, aminek tűnnek. Ez most a kisérletezők csapatépítése!
Mire jó még a mikrósütő? Mi lesz, ha vaniliasodó alatt a karórát szétverjük? Most a kialakított „laboratóriumainkban” kisérleteinket felfedjük. Workshopra, csapatépítésre, céges napra.

KOLLÉGÁI SOKAT OKOSKODNAK? SZOBATUDÓSOK?
Most kiderül, hogy kinek lesz igaza!

A többit bízza hozzáértő Partnerünkre! Ők már több mint 17 éve értenek hozzá.

DOMINÓ DAY – A LÁNCREAKCIÓ

Felkészült a nagy durranásra?
Ismeri a Dominó hangját, amikor megindul a 8000 db dominó láncreakcióban?
PRÓBÁLJA KI NAGYBAN! Építsenek dominóból pályát! Egy új és Trendi csapatépítésünk, ahol akár 8.000 db dominóval találkozhat, izgalomként kiegészítve meghökkentő tárgyakkal. Indoor csapatépítés, ami kiváló konfrenciára, workshopra, céges napra, élményprogramra!

Mit tesz, ha egy egérfogót, fahidat és még további sok más tárgyat hozzá kell építeni a dominó dőlléshullámba? A labdát hogyan juttatná át a másik asztalra?

Közös élmény, közös hurrá!

A többit bízza hozzáértő Partnerünkre! Ők már több mint 17 éve értenek hozzá.

1PERC ÉS NYERSZ VERSENYEK

KIPRÓBÁLNA OLYAN ÜGYESSÉGI FELADATOKAT, AMELYEK MEGOLDÁSÁHOZ NEM A RÉSZTVEVŐ FIZIKUMA A DÖNTŐ?

Az Egy perces csapatverseny című ügyességi csapatépítő programunk lényege, hogy a legegyszerűbb hozzávalókból összeállítottunk egy ügyességi feladatsort, aminek a sikeres elvégzéséhez nem a lexikális tudásra, sokkal inkább az ügyességre, a logikára, a leleményességre van szükség, miközben egy feladat teljesítésére csupán egyetlen perc áll rendelkezésre. Programunk részben eltér a tv műsorból ismert versenytől, mivel nálunk csapatok indulnak a versenyben.

Energetizálás – Adrenalin – Élmény – Humor – Ügyesség

A többit bízza hozzáértő Partnerünkre! Ők már több mint 17 éve értenek hozzá.

LEGO MINDSTORMS, AZAZ A LEGO ROBOT

KIPRÓBÁLNA OLYAN IRÁNYÍTÁSI FELADATOKAT, AMELYEK MEGOLDÁSÁHOZ A TERVEZÉS ÉS A PROGRAMOZÁS A DÖNTŐ?

A Lego Mindstorms programozható robot készlet. A csoport munkája során készíti el a kerekeken guruló robot programozását a küldetésekre. A készlet a legokockákon kívül tartalmazza a robotot: „agyat” (angolul brick), amin van a kimeneti (motorvezérlő) port, és bemeneti (szenzor) port, illetve egy USB port a PC-hez.

A program során a csapat több csoportra osztva külön dolgozik egymástól, ahol közös küldetést építenek Legóból.

A robot önálló küldetései lehetnek akár tárgy kimemekítése, lámpa felkapcsolása, helyes út megtalálása. De csak a fanatázia szabhat határt a csoportnak…

Automatizálás – Csapatmunka – Élmény – Programozás – Irányítás

A többit bízza hozzáértő Partnerünkre! Ők már több mint 17 éve értenek hozzá.

FILMES CSAPATÉPÍTÉS KAMERÁKKAL

Kézi kamerák – jelenetforgatás – jelmezek – filmvágás – csapatépítés, ahol a csapatok különböző jelenetek témáit dolgozzák ki, amelyből a stáb eszközeivel a „céges csapat” filmjét forgatják le.

A film témájára, korszakára, helyszínére, műfajára (akció, vígjáték, stb.) javaslatokat adunk a felmért cél szerint. A csapatok feladata a forgatókönyv, szövegkönyv megalkotása, a díszlet, jelmeztervezés és végül a film leforgatása, majd vágása. A záró program keretében popcornos, mozizos hangulatban a leforgatott filmeket közösen éli át a csapat, majd a szavazatok alapján díjkiosztóval zárjuk a vetítést.

Összetett, szórakoztató és sok rétegben fejlesztő, kreatív csapatépítő program, melynek megvalósítási időhossza fél – és egy nap között tervezhető.

EGY IGAZI CSAPATÉPÍTŐ ÉLMÉNYT SZERETNE LEFORGATNI?

A többit bízza hozzáértő Partnerünkre! Ők már több mint 17 éve értenek hozzá.

ACTIVITY – ÓRIÁS DOBOKOCKÁVAL

Mondjam? Mutassam? Rajzoljam?

A világ egyik legismertebb és legsikeresebb társasjátéka. Próbálja ki Profi kvízmesterrel, virtuális pályánkon a csapatok helyzete a kivetítőn folyamatosan követhető. A csapatok hatalmas dobókockával szerzik pontjaikat.

Könnyed, szórakosztató csapatépítő program, aktívan, Ismert játékszabály szerint, egy kicsit átalakítva. Indoor csapatépítésre, bemelegítésre és céges napra egyaránt javasoljuk.

Összetett, szórakoztató, kreatív csapatépítő program, melynek megvalósítási időhossza másfél – és kettő óra között tervezhető.

EGY IGAZI CSAPATÉPÍTŐ ÉLMÉNYT SZERETNE CSAPATÁNAK?

A többit bízza hozzáértő Partnerünkre! Ők már több mint 17 éve értenek hozzá.

HANGCSÖVEK- A KÖZÖS CSAPATZENÉLÉS

Workshopra – Konferenciára – Bemelegítésre – Csapatépítésre – Partnertalálkozóra

Hangcsövekkel perceken belül zenekarrá formáljuk a csapatot! Adunk hozzá egy nagy csomag behangolt műanyag zenei csövet, hozzunk hozzá karmestert és indulhat a banzáj! Workshopra, konferenciára, energetizálásra, élményprogramra, indoor és outdoor csapatépítésre!

Alakítsa át a konferencia résztvevőit egy színvonalas zenekarrá! Gyors energetizálás után újra folytathatja a workshop-ot, vagy a rendezvényt. Egyszerű, de annál hatásosabb zenei csapatmunka perceken belül. Ehhez nincs szükség másra, csak egy nagy csomag műanyag zenei csőre, és a mi tapasztalt ’karmesterünkre’, aki meglepi, szórakoztatja, és egy rendhagyó zenekart állít össze a résztvevőkből.

A hangcsövek üreges, műanyag előre hangolt speciális zenei csövek, amelyeket kézzel ütve kellemes, határozott lágy hangot adnak. A hangcsövek színei jelzik a megszólaltatott hangot, a hangskálán elfoglalt helyét.
Ezek az egyszerű megjelenésű eszközök másodpercek alatt kioszthatóak több tíz, több száz, vagy akár több ezer ember számára is, hogy egy rögtönzött zenekart hozzanak létre.

Éreztesse meg a csapatával a közös zenélés örömét!

EGY IGAZI CSAPATÉPÍTŐ ÉLMÉNYT SZERETNE CSAPATÁNAK?

A többit bízza hozzáértő Partnerünkre! Ők már több mint 17 éve értenek hozzá.

MESTERMŰ – AZ ÓRIÁS FESTMÉNY

CSAPATVERSENY HELYETT KÖZÖS ÉLMÉNYT!

Most a közös küldetésről lesz szó. Indoor csapatépítés workshopra, céges napra, ami a kreativitást és a figyelmet kombinálja az élményprogrammal.


A Mestermű egy olyan kreatív csapatépítő program, ahol a csapatok kezdetben külön-külön, de egy térben, egyéni vászonképeken dolgoznak. Minden képvászonra egy mozaik részletetet festenek a csapattagok: színre méretre, arányokra, formákat egyeztetve a többi csapattaggal. Mérésekkel, színkódokkal a csapat szorosan együttműködve hozza létre a monumentális méreteket öltő remekművet. A végeredmény mindig meghökkentő és bámulatba ejtő, amikor a sok egyéni festményből egy gigászi kép tárul elénk.

Éreztesse meg kollegáival a közös alkotás örömét!

A gigantikus közös festményt kiállítaná a vállalata előterében?

A többit bízza hozzáértő Partnerünkre! Ők már több mint 17 éve értenek hozzá.

WORD FACTORY

Mi történne akkor, ha elfogynának a betűk?

A válasz egyértelmű! Szükségünk van egy gyárra, ahol legyárthatjuk a megfelelő karaktereket a kívánt mennyiségben. A Word Factory című indoor csapatépítő program arra készteti a résztvevőket, hogy olyan módszereket dolgozzanak ki, amelyek segítségével növelhetik a termelékenységet és az eredményességet. Ezáltal kialakul a csapatok közötti egészséges versenyszellem, ami hozzájárul a program szórakoztató megvalósításához.

Workshopra, csapatépítésre, tréningre, céges rendezvényre, termelékenynövelési és együttműködési fejlesztésre, akár workout-ra is.

Ezen a workshopon a csapatok egymás ellen, külön asztalokon gyártanak betűket és értelmes szavakat, valamint egymással cserekereskedelmet folytatnak bizonyos szabályok szerint.

Taktika-Üzletelés-Kommunikáció-Gyártás-Termelékenység növelése

A többit bízza hozzáértő Partnerünkre! Ők már több mint 17 éve értenek hozzá.

Egy sikeres rendezvényen mindig van olyan program, amivel energetizáljuk a vendégeket. Legyen az Ön rendezvénye is profin megalkotva! Helyszínbérlését egészítse ki aktivitással, és ehhez semmi más teendője most nincs, csak kiválasztani a csoportnak megfelelő élményprogramot.

A többit bízza hozzáértő Partnerünkre!

.

.

“Aki egyhelyben áll, azzal semmi nem fog történni.”
Tegye meg az első lépést!

.

Selected Value: 0

GDPR –  adatvédelmi nyilatkozat